Jannes Kaminkultur
 
Priset

Priset är oftast den avgörande frågan

Du vill ha en väl genomgången kamin av en etablerad handlare. Det kan kosta mycket att köpa en chansning från Blocket.

Hitta din kamin där. Hitta sen samma modell hos mig som hos etablerade handlare, så får du en billigare här i samma perfekta skick. Jag ligger 4000 kr under deras kamin i prisläget över 10 000 kr. Deras 15 blir mina 11 som exempel. Att jag går under deras pris för en kamin av samma modell är en prisgaranti.

Att jag kan lova det, beror på att mina omkostnader är så mycket lägre. Jag följer kaminen från uppköp, via blästring, kittning, svetsning och reparationer till den slutliga produkten. Mitt kaminhus, där det finns ett femtiotal kaminer är betald.

Jag är liten, jag kan pressa priset. Jag finns i Västernorrland, vilket kan vara en nackdel. Men tack vare låga kostnader har jag möjlighet att köra till trappan för en milkostnad på 18 kr. Ändå kan jag få betalt för mitt arbete. (det är ju idén)

Du kan hitta en billigare kamin på Blocket. Kolla först där! Du kan göra fynd. Ring mig så kan du få gratis råd. Visst är det vanskligt. Ofta är det fel, men det kan vara rätt. Jag vet vilka frågor man skall ställa. Är det rätt så rekommenderar jag köp. Jag vill vara billigast på marknaden och är därför glad om det som är för billigt går bort. Nedan följer några prissatta kaminer. Jag hinner inte uppdatera priserna på alla kaminer, utan lämnar exempel:

Trolla Ulefos Drammens

Trolla 75 cm, 2 900 kr

Ulefos 135 cm, 12 800 kr

Drammens Järnstöperi 130 cm, 8 900 kr

Ulefos Stavanger Järnstöperi Kvarner Bruk

Ulefos 135 cm, 8 300 kr

Stavanger Järnstöperi 190 cm, 13 900 kr

Kvarner Bruk 190 cm, 7 900 kr

  Se även Till Salu för för bilder  
Jannes Kaminkultur
Tel: 070 303 80 74
Grusgropsvägen 5 PRÄSTMON
jannes@kaminkultur.se
870 52 NYLAND
www.kaminkultur.se
Webbmaster: Hans Bergström